Referenser
”Jag har haft förmånen att arbete med Linda under tre år. Vi har under den tiden byggt upp ASTA AB:s verksamhet från grunden till att bolaget i dag har ett etablerat varumärke och allt på plats gällande kommunikation och material. Linda har visat att hon är kreativ och alltid levererar över förväntan, vilket varit en stor tillgång under denna period.”
Pether Wallin, VD ASTA AB
”Linda Thomsen har förmågan att driva projekt till avslut och att använda sin stilistiska förmåga som skribent till att initierat beskriva komplexa samband. Linda arbetar professionellt med starkt fokus och tillför både energi och glädje i arbetsprocessen.”
Marika Qvist, VD Sahlgrenska International Care, f.d. VD Solberg
”När jag samarbetar med Linda känner jag mig trygg med att resultatet blir bra. Hon är en engagerad och skicklig skribent som överträffar mina förväntningar.”
Jenny Sandkvist, Kommunikatör och projektledare, Göteborg Energi
”Jag har haft nöjet att arbeta tillsammans med Linda i ett flertal projekt. Linda har förmågan att ta till sig stora mängder information, inom vilket område/branch som helst, och förvandla den till riktad kommunikation. Hon är orädd, lojal och lätt att samarbeta med. Dessutom är hon en mycket positiv person med en stor portion jävlar anamma. Det är aldrig tråkigt ihop med Linda och man vet att hon kommer leverera både i tid och med kvalitet.”
Eva Lind, Grafisk Formgivare och Art Director
”Vid flera tillfällen under de senaste åren har jag valt att låta Linda göra jobb för oss som är extra viktiga. Det har exempelvis varit pressreleaser och medlemsbrev med extraordinär information samt när vi velat ha en bättre beskrivning och formulering av utvalda produkter. Jag har vid flera tillfällen imponerats av hennes förmåga att sätta sig in i en produkt eller ett innehåll så snabbt och få ut så bra och mitt i prick - oftast på en gång. Linda levererar och gör det med gott humör och goa skratt. Jag litar alltid på Linda.”
Helene Johansson, Ägare och Marknadschef, Hagabadet